Login with:


Or:


Not a member? Sign Up

Forgot Password?

Signup with:


Or:


Already have an account? Log in

Buttons & Menu not working on Mobile

Home Forums Support Buttons & Menu not working on Mobile

Tagged: , ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Michał Krawczyk 13 minutes ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Version: 4.3.1
  • Author
    Posts
  • #868

    Vikas
    Participant

    Website: https://techligible.com

    Steps:
    – Did Vanilla install of MDW (4.3.1) on a fresh WP install (4.7.1)
    – Created new menu with ‘blog-demo’ page, and set it for ‘navbar’
    – Changed ‘MDW Blog’ widget to option 8

    When browsing on mobile (Nexus 5, Chrome)
    – The ‘share’ button not working
    – The ‘Back to Top’ button not working
    – Menu not behaving properly

    Everything works great when browsing https://mdwp.io on the same mobile.

    Also, is there a way to have ‘Blog’ template without sidebar?

    Please advise.

    Regards,
    Vikas

    #871

    Michał Krawczyk
    Participant

    Dear @vikas,

    in the new update, which will be released today, the problem with “Share” and “Back to the top” buttons will be solved.

    It is possible to have any page template without the sidebar. To get rid of it, go to MDW Config/General and find the Layout type, then choose the Full page or Margins.

    If you have any other issue with the sidebar feel free to ask or take a look at tutorial dedicated to this component: Sidebar tutorial. On the other hand, issues with the layout can be solved in the MDW Config/General settings (check the tutorial: MDW Config: General Settings). Answers for some other similar issues you may find also in the FAQ section.

    kind regards

    #891

    Vikas
    Participant

    – updated to MDW 3.4.2,the problem with “Share” and “Back to the top” buttons on mobile is persistent.

    – video not playing in ‘video’ post types posts. Displaying message ‘[media d’

    Please advise.

    Best Regards,

    #1004

    Michał Krawczyk
    Participant

    Dear @vikas,

    those problems should not appear anymore in the recent version (4.3.3).

    Do you add the video using the WordPress interface or the shortcodes?

    regards

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.